Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Despre noi

Din 2001

Acqua Development a fost infiintata in 2001. Am inceput in Bucuresti. In 2012 am deschis Acqua LTD, primul birou peste hotare in Milton Keynes, Marea Britanie.

Cine suntem

Acqua Development este unul dintre cei mai importanti productori de software pentru industria de turism. Astazi peste 250 agentii de turism din Romania si din Europa folosesc aplicatiile dezvoltate de noi.

De ce suntem aici

Cele mai importante calitati care ne-au adus unde suntem astazi sunt flexibilitatea si dinamica produselor. Ne-am reinventat in fiecare zi adaptandu-ne nevoilor clientilor nostri.

Incotro ne indreptam

Dupa mai bine de 12 ani de experienta pe piata din Europa de Est ne intreptam catre piete precum Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania sau Grecia.

Asistenta

Desi produsele noastre sunt foarte simplu de folosit, avem o echipa de suport care poate ajuta agentii de turism in utilizarea de zi cu zi a platformei. Cand vindem produsele noastre, suportul este inclus.

Tehnologie Cloud

Directionam produsele noastre de la o platforma traditionala unde agentiile aveau nevoie de servere si de calculatoare, catre tehnologia cloud. Ne incredem in Amazon pentru asta, stiind ca acesta reprezinta viitorul.

Produse

Va oferim trei produse principale: Back Office pentru agentiile de turism mici si mijlocii si pentru tour operatori, Inventory pentru tour operatori mici si Online IBE pentru agentii de turism online si tour operatori mici.

Servicii

Produsele noastre pot fi personalizate in functie de nevoile agentiilor de turism si ale tour operatorilor. Pentru ca stim suntem diferiti si ca doi manageri pot avea cerinte diferite de la acealsi produs.

Echipa manageriala

George SAFTA

CEO

skype: georgesafta

Alex GIURGEA

CTO

skype: alex.giurgea

Constantin NEACSU

Vanzari

skype: qtravelcloud.com