Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Booking Engine

Q Travel Cloud Booking Engine

Q Travel Cloud Booking Engine, adica IBE sau Internet Booking Engine, este o solutie pentru OTA si agentiile de turism care vor sa isi desfasoare activitatea si in mediul online. Platforma este foarte flexibila, oferind B2C, B2B sau ambele interfete, putandu-se adapta nevoilor clientului. IBE integreaza XML pentru furnizorii de zboruri (GDS si Low Cost), sisteme de hoteluri, transferuri, inchiriaza o masina si asigurari de calatori. Toate aceste servicii sunt incluse in pachete dinamice printr-o cautare sau upsell.

Impreuna cu Q Travel Inventory Cloud, IBE ofera posibilitatea de a adauga propriile hoteluri, tarife si disponibilitati.

Se poate folosi design-ul existent sau putem construi unul de la zero, putand implementa orice flux de lucru. IBE poate fi integrat impreuna cu Q Travel Cloud Back Office pentru a automatiza in totalitate procesul de vanzare al serviciilor turistice. Q Travel Cloud Booking Engine s-a remarcat prin a fi o solutie de incredere, fiind folosit inca din 2008 si actualizandu-l constant la o tehnologie de ultima generatie.