Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Mid Back Office

NOU!

Tehnologie cloud

Acum nu trebuie sa mai investiti in servere si calculatoare puternice. Sistemul poate fi accesat de pe orice calculator, tableta sau smartphone
Fara
constrangeri

Fara contract pe termen lung

Platiti doar cat folositi. Pentru Q Travel Cloud Mid Back Office nu este necesar un contract pe termen lung. Puteti anula abonamentul lunar oricand.
Asistenta
online

Suport telefonic si remote

Nu vei fi niciodata singur. Ori de cate ori ai nevoie, suntem acolo. Trebuie doar sa incarcati un bilet în platforma noastra de asistenta sau sa ne sunati si va vom ajuta.

Deconturi

Detaliile rezervarii, elementele facturii de vanzare, elementele facturii de cumparare, incasarile si platile sunt legate cu ajutorul deconturilor. Comisionul este calculat automat.

Spatiu de lucru

Spatiul de lucru poate fi personalizat pentru fiecare utilizator in parte cu grafice si alte informatii relevante.

Internet banking

Importa toate incasarile si platile din Internet Banking. Se distribuie incasari si plati pe facturi sau se emit automat facturi pentru incasari.

Export in contabilitate

Exporta facturile de vanzare, incasarile, facturile de cumparare, platile si deconturile in orice sistem de contabilitate ce poate sa le importe.

Monede diferite

Documentele pot suporta orice moneda. Sistemul suporta mai multe monede in aceeasi rezervare. Facturarea se poate face in moneda locala sau in orice alta moneda.

Q Travel Cloud Mid Back Office

Q Travel Cloud Mid Back Office este solutia optima pentru managerii agentiilor de turism ca un instrument de raportare, dar si pentru agentii de turism a fiind cea mai simpla modalitate pentru operatiunile de zi cu zi. Aceasta solutie genstioneaza baze de date si profiluri ale clientilor si furnizorilor.

Rezervarile pot fi adaugate atunci cand sunt vandute direct catre client sau pot fi primite de la motorul de rezervare pe internet. Cand o noua rezervare online este facuta, se primeste o notificare alaturi de inregistrarea rezervarii in back office. Rezervarile pot fi facute de catre agent sau automat. Pentru fiecare factura, se poate adauga o plata partiala sau totala cu orice alt tip de document.

Daca este conectat la internet banking, platile vor fi importate automat si distribuite de catre facturi. Documentele de calatorie sunt generate pe baza detaliilor rezervarii. Toate documentele pot fi printate sau trimise pe email cu ajutorul unui click.