Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Administrare si Profiluri ale utilizatorilor

Profiluri de utilizator

Sistemul stocheaza informatii ale utilizatorilor in “profilurile utilizatorului”. Fiecare profil include informatii specifice despre utilizator: nume, adresa de email, parola, nivel de acces.

Nivel de acces

In functie de profilul lor, utilizatorilor li se permite accesul la diferite nivele ale platformei.

Incadrarea in timp

Fiecare operatiune inregistrata in Q Travel Cloud Back Office are o incadrare in timp care este inregistrata in baza de date.

Modele de e-mail

Q Travel Cloud Back Office ofera o gama de modele predefinite pentru diferite tipuri de email in functie de continut si destinatar.

Documente predefinite

Q Travel Cloud Back Office ofera diferite tipuri de sabloane pentru fiecare document, cum ar fi facturi, contracte sau vouchere.

Spatiu de lucru

Pagina de sosire Q Travel Cloud Back Office este un spatiu de lucru ce pate fi personalizat pentru profilul fiecarui utilizator cu grafice si alte informatii relevante.

Numerotarea documentelor

Pot fi predefinite intervale de numerotare pentru fiecare document generat de Q Travel Cloud Back Office.

Tipuri de servicii

Tipurile de servicii relationeaza cu serviciile de calatorie sau orice alte servicii, acestea avand TVA prestabilit de catre sistem, in functie de categoria din care face parte.

Campuri personalizate

In Q Travel Cloud Back Office pot fi configurate, la cerere, diferite campuri personalizate pentru diferite tipuri de cocumente.

Sucursale multiple

Sunt posibile configuratii ale mai multor sucursale, ceea ce face posibil in acelasi timp lucrul echipelor de executie cat si al managementului.