Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Raportare

Rapoarte standard

Bazati pe experienta anterioara, oferim o gama larga de rapoarte standard folosite frecvent de catre agentiile de turism.

Rapoarte personalizate

Stim ca toti suntem diferiti si ca aceleasi date pot fi interpretate diferit de mai multi oameni. Putem genera rapoarte personalizate care nu sunt in lista standard in functie de nevoile fiecarui manager.

Rapoarte Microsoft

Sistemul pune la dispozitie rapoarte incorporate in aplicatie (in general pentru rapoartele mici) sau rapoarte detaliate folosind Microsoft Report Builder (de obicei pentru rapoartele mari).

Rapoarte Excel

Orice raport generat poate fi exportat in format Excel pentru mai multe analize.

Grafice pe spatiul de lucru

Putem defini mai multe spatii de lucru pentru fiecare utilizator. In acest spatiu de lucru agentul sau managerul poate vedea rapid informatia dorita zilnic.

Rapoarte pentru parteneri

Q Travel Cloud Back Office genereaza rapoarte standard pentru toti partenerii, clienti sau furnizori, pentru management si analiza.

Rapoartele rezervarilor

Q Travel Cloud Back Office genereaza rapoarte standard ale rezervarilor pentru analiza statusului acestora, al fluxului de lucru si cel financiar, al extrasurilor acestora.

Rapoartele facturilor de vanzari

Q Travel Cloud Back Office genereaza rapoarte pentru facturile de vanzari ca un element cheie de analiza si urmarire a facturilor neincasate si supravegherea afacereii.

Rapoarte ale incasarilor

Q Travel Cloud Back Office genereaza rapoarte standard pentru fiecare tip de incasare, pe o anumita perioada de timp, un anumit client, sau toti clientii.

Rapoartele facturilor de achizitii

Q Travel Cloud Back Office genereaza rapoarte standard pentru facturile de achizitii ca un element cheie de analiza, urmarire a facturilor neincasate, si supravegherea afacerii.

Rapoartle platilor

Q Travel Cloud Back Office genereaza rapoarte standard pentru fiecare tip de plata, pe o anumita perioada de timp, pentru un furnizor sau pentru toti furnizorii.

Rapoarte de ticketing

Sistemul genereaza rapoarte de ticketing in functie de TAIR, BSP, operatori de zobr, taxe si comisioane, pasageri.

Rapoarte corporate

Sistemul genereaza rapoarte corporate integrate, rapoarte financiare, si toate rapoartele standard pentru fiecare nivel, agentie sau angajat.

Rapoarte programate

Orice tip de raport poate fi programat sa fie generat si trimis pe email.

Rapoarte zilnice

Q Travel Cloud Back Office genereaza rapoarte zilnice despre utiliatori si despre activitatea lor, stocand toate operatiunile lor in sistem.

Registru de casa

Q Travel Cloud Back Office genereaza registrul de casa zilnic in orice moneda.