Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Gestionarea Rezervarilor

Gestionarea Rezervarilor

Se pot inregistra si gestiona online si offline rezervari din diverse surse ca vanzari directe, prin telefon, email si website.

Criterii multiple de cautare

Rezervarile se pot filtra dupa client, furnizor, status, data emiterii, data plecarii, data sosirii, tipul serviciului sau dupa spatiul liber.

Status-uri personalizate

Statusurile rezervarilor pot fi definite de catre utilizator. Un status are un nume, o culoare a titlului si o culoare de fond.
Ex: anulata, noua, in curs, confirmata, finalizata

Tipuri de servicii personalizate

Tipurile de servicii din rezervare pot fi definite de catre utilizatori. Sistemul va genera facturi pe baza setarilor tipurilor de servicii (reguli ale TVA-ului, marje ale TVA-ului).

Documente personalizate

Sistemul poate genera documente PDF pentru contracte, formulare de comanda pentru furnizori sau orice alt tip de document. Modelele documentelor pot fi definite de catre utilizator.

Interactiune directa cu clientul

Sistemul permite inregistrarea cererilor de rezervare din procese de vanzare directa, cum ar fi interactiunea fata in fata, prin email sau prin telefon.

Interactiune cu site-ul

Sistemul permite inregistrarea rezervarilor facute pe site-ul agentiei folosind API/XML. Aceste rezervari vor fi automat inregistrate atunci cand un client face o rezervare pe site.

Interactiune cu GDS

Sistemul se conecteaza cu toate GDS-urile majore si importa automat PNR-uri. Sistemul interactioneaza cu Travelport Galileo MIR, Travelport Worldspan TAIR si Amadeus AIR.

Interactiune cu wholesalerii

Sistemul se poate conecta cu un numar de wholesaleri pentru a importa rezervarea facuta de catre utilizatori in sistemele lor.

Documente externe

Pe langa documentele standard generate de catre sistem bazate pe template-uri predefinite, utilizatorul mai poate atasa unei rezervari orice alt document. Ex: confirmari de la furnizor.

Campuri personalizate

Utilizatorul poate defini campuri necesare gestionarii rezervarilor care nu au fost furnizate de catre sistem. Ex: Clientii corporate trebuie sa specifice centrul de cost de vanzare al calatoriei.

Rapoarte

Utilizatorul poate defini campuri necesare gestionarii rezervarilor care nu au fost furnizate de catre sistem. Ex: Clientii corporate trebuie sa specifice centrul de cost de vanzare al calatoriei.

Deconturi

Cu ajutorul sistemului de deconturi, utilizatorul poate lega rezervari cu facturi de vanzare, cu facturi de cumparare, incasari si plati.Acesta este cel mai facil mod pentru a determina comisioanele si taxele.

Monede multiple

O rezervare poate avea mai multe servicii in mai multe monede. Factura se poate crea intr-o singura moneda cu ajutorul cursurilor de schimb sau separat pentru fiecare moneda in parte.

Imbinarea rezervarilor

Mai multe rezervari pot fi imbinate. Utilizatorul poate factura o singura rezervare sau mai multe rezervari laolalta.

Gestionarea elementelor rezervarii

Elementele rezervarii pot fi editate, sterse sau mutate dintr-o rezervare intr-alta.