Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Integrare GDS

Travelport
Worldspan TAIR

Sistemul poate importa PNR-uri din Travelport Worldspan folosind un server dedicat de ticketing pentru a analiza TAIR-urile si a genera automat rezervari ce pot fi facturate.

Travelport
Galileo MIR

Sistemul poate importa PNR-uri din Travelport Galileo folosind un server dedicat de ticketing pentru a analiza MIRs si a genera automat rezervari care poti fi facturate.

Amadeus AIR

Sistemul poate importa PNR-uri din Amadeus folosind un server dedicat de ticketing pentru a analiza AIR-urilor si a genera automat rezervari care poti fi facturate.

Importa orice tip

Sistemul analizeaza si gestioneaza toate tipurile de PNR-uri: emise, preschimbate, vacante, rambursate, MCO, ACM, EMD, ADM.

Low cost

Biletele low-cost, in functie de furnizor, pot fi inregistrate manual sau automat in sistem ca si rezervarile.

Sincronizarea dintre
BSP si deconturi

Sistemul este capabil sa puna in concordanta vanzarile cu facturile din BSP. Acest lucru este foarte util pentru a va asigura ca toate biletele au fost facturate corect.

Taxa de servicii
personalizata

Puteti introduce taxa de servicii pentru fiecare bilet in parte sau puteti defini o taxa de servicii pentru clienti diferiti bazate pe categoriile si regulile aplicate clientilor.

Fara cunostinte de ticketing

Gestionarea si facturarea biletelor de avion, se poate face fara cunostinte de ticketing. Sistemul transforma codurile in informatii inteligibile: nume de aeroporturi, persoane, companii aeriene si feluri de mancare.

Tiparire facila

Utilizatorii pot defini sabloane accesibile pentru biletele de avion care poti fi tiparite sau trimise pe email.