Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Facturi de Vanzare, Incasari si facturare automata

NOU!

Export eFactura pentru ANAF

Facturile electronice pot fi exportate in format XML acceptat de ANAF. Apoi se pot incarca in aplicatia ANAF, registrul RO e-Factura.

Facturarea automata a rezervarilor

Platforma emite facturi pe baza elementelor rezervarii. In acest fel, procesul de facturare este simplu si precis. Platforma foloseste reguli predefinite pentru includerea TVA-ului.

Calcularea automata a scadentelor

Utilizatorul poate defini reguli pentru scadente pe care platforma le va aplica automat in procesul de facturare. Pot fi diferite tipuri de reguli: dupa data iregistrarii, dupa data emiterii, dupa perioada lunii.

Facturarea rezervarilor multiple

Utilizatorul poate selecta in acelasi timp mai multe rezervari pentru facturare. Rezervarile pot fi incluse intr-o singura factura sau separat.

Facturare automata

Cand o rezervare facuta pe website este platita online, platforma poate fi configurata sa emita automat factura si sa o trimita clientului.

Factura proforma si fiscala

Sistemul poate emite factura proforma sau fiscala.

Imprimarea si trimiterea pe e-mail

Fiecare factura emisa de sistem poate fi trimisa pe e-mail direct de catre acesta sau poate fi imprimata.

Sabloane in diferite limbi

Utilizatorul poate defini sabloane pentru facturi in diferite limbi. Acestea sunt foarte usor de folosit si nu necesita cunostinte specifice.

Incasarea in monede diferite

O factura poate fi incasata prin plati in diferite monede, asa cum a platit-o clientul. Platforma calculeaza echivalentul facturii folosind cursul de schimb.

Tipuri de incasari

Incasarea facturilor poate fi cash, prin transfer bancar sau card. Pot fi definite mai multe tipuri de incasare.

Cautare dupa criterii multiple

O factura poate fi cautata dupa mai multe criterii: data emiterii, data scadenta, numele partenerului, numar, sucursala, utilizator.

Rapoarte

Platforma contine multiple rapoarte standardizate pentru facturi. Utilizatorul poate extrage facturi emise zilnic, facturi scadente, facturi atribuite aceluiasi partener etc.

Campuri personalizate

Utilizatorul poate adauga campuri personalizate facturilor. Aceasta functionalitate poate fi utila cand clientul are preferinte in serviciile facturate.

Documente externe

Utilizatorul poate atribui documente externe fiecarei facturi (ex. imagini scanate ale facturii, confirmari).

Calcul automat al TVA

Aplicatia poate calcula automat TVA-ul si taxele pe baza tipului serviciilor rezervarii si a regulilor prestabilite.

Autonumerotarea

Utilizatorul poate defini intervale de numerotare iar aplicatia va genera numerotarea facturilor in intervalul respectiv.

Distributia incasarilor

O incasare poate fi legata de mai multe facturi. Cand o incasare este introdusa, sistemul ajuta utilizatorul afisand o lista a facturilor ce nu au fost incasate de la un partener, astfel simplificand distributia incasarilor.