Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Afiliati B2B2C

Co-brand

Cu ajutorul optiunii de co-brand, interfetele afiliate arata atat logo-ul furnizorului cat si pe cel al reseller-ului, iar intregul website este gestionat de catre furnizor.

Stand alone

Cu ajutorul optiunii stand alone, interfetele afiliate arata numai logo-ul reseller-ului in timp ce ascunde identitatea furnizorului, dar intregul web site este gestionat de catre furnizor.

iFrame

Cu ajutorul optiunii iFrame interfetele afiliate arata numai motoarele de cautare, rezultatele si rezervarile ca si restul site-ului fiind gestionat de catre reseller.

Sisteme de hoteluri

Sistemele de hoteluri pot fi vandute de catre reseller direct pe site-ul acestuia folosind interfetele afiliate oferite de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reseller.

Zboruri

Zborurile pot fi vandute de catre reselleri direct pe site-ul acestora folosind interfatele afiliate oferite de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Transferuri

Transferurile pot fi vandute de catre reselleri direct pe site-ul acestora folosind interfata afiliata oferita de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Rent-a-car

Serviciile rent-a-car pot fi vandute de catre reselleri direct pe site-ul acestora folosind interfata oferita de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Asigurari de calatorie

Asigurarile de calatorie pot fi vandute de catre reselleri direct pe site-ul lor folosind interfata afiliata oferita de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Inventory

Sistemele de hoteluri si zborurile charter din Inventory pot fi vandute de catre reselleri direct de pe site-ul acestora folosind interfata afiliata oferita de sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila.

Comision

In functie de clasificarea resellerilor sistemul permite presetarea a diferitelor tarife. Interfata afiliata arata tariful final iar diferenta va fi oferita reseller-ului.

Rezervari

Rezervarile facute prin interfata afiliata sunt gestionate la fel ca orice alta rezervare facuta de catre reseller pe canalul B2B.

Plati cu cardul

Atunci cand o plata este facuta online prin interfata afiliata, clientul final plateste catre furnizor, iar reseller-ului ii revine comisionul negociat.