Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Zboruri

GDS-uri multiple

Online IBE integreaza direct toate GDS-urile majore prin interfata Web Service XML.
  • Travelport Galileo folosind uAPI
  • Travelport Worldspan folosind uAPI
  • Amadeus folosind ePower

Motor de cautare

Criteriile de cautare pentru orasul sau aeroportul din care se pleaca, orasul sau aeroportul de destinatie, datele plecarii sau sosirii, doar dus sau cu retur, doar zbor direct, date flexibile, numarul pasagerilor clasificati dupa tipuri (adulti, infanti, copii si seniori).

Filtrare rezultate

Filtrarea rezultatelor dupa compania aeriana, aeroporturile de plecare si destinatie, zboruri directe sau cu escala, durata escalei, orarul pentru plecari si sosiri si bugetul.

Norme de tarifare

In detaliile fiecarui zbor, chiar inainte de a face rezervarea, sistemul se actualizeaza si prezinta la solicitarea utilizatorului normele de tarifare din GDS.

Rezervare online

Cand o rezervare este facuta online, sistemul creaza PNR-uri in GDS cu toate detaliile despre compania aeriana, rutele de zbor, pasageri si oricare alte detalii care au fost colectate din rezervare.

Plata cu cardul

Pentru atat B2C cat si pentru B2B sistemul poate integra procesatori de plata locali sau globail. Impreuna cu integrarea back office-ului si cu emiterea automata a biletului, biletul este emis automat cand este platit.

Rezervari B2B

Rezervarile facute pe B2B pot fi finalizate prin a fi platite cu cardul sau se pot face fara plata intr-o limita de credit de la reseller.

Tarife B2B

Pe canalul B2B, in functie de clasificarea reseller-ului, sistemul permite definirea a diferite taxe de servicii.

Autoticketing & Autofacturare

Impreuna cu integrarea back office-ului, functionalitatea de Autoticketing emite automat biletul si functionalitatea de autofacturare emite automat factura cand rezervarea este platita online.