Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Interfata serviciilor web B2B2C - XML/API pentru reselleri

Sistem de hoteluri

Sistemele de hoteluri pot fi vandute de reselleri pe propriile lor website-uri folosind interfata XML/API care este oferita de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Zboruri

Zborurile pot fi vandute de catre reselleri direct pe website-ul lor, folosind Interfata XML/API oferita de sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Transferuri

Transferurile pot fi vandute de catre reselleri pe website-ul lor, folosind interfata XML/API oferita de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Rent-a-car

Serviciile rent-a-car pot fi vandute de catre reselleri direct pe website-ul lor, folosind interfata XML/API oferita de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Asigurari de calatorie

Asigurarile de calatorie pot fi vandute de catre reselleri direct pe website-ul lor folosind interfata XML/API oferita de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Inventory

Sistemele de hoteluri si zborurile charter pot fi vandute de catre reselleri direct pe site-ul lor folosind interfata XML/API oferita de catre sistem. Documentatia ajutatoare este disponibila pentru reselleri.

Tarife revanzatori

In functie de clasificarea resellerilor, sistemul permite sa presetam diferite tarife pentru toate serviciile.

Rezervari

Rezervarile facute prin interfata XML/API sunt gestionate de catre sistem la fel ca orice rezervare facuta de reseller prin canalul B2B.