Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Sistem de hoteluri

Sistem de hoteluri

Destinatia(tara si orasul), numele hotelului, categoria, localizarea pe harta, localizarea in cadrul orasului, poze, descrieri, facilitatile hotelului si ale camerelor, evaluari si recenzii.

Cartografiere destinatie

Tarile si orasele pot fi cartografiate in functie de mai multi furnizori cu ajutorul bazei de date a furnizorilor sau se poate crea o cartografiere personalizata cu ajutorul algoritimilor predefiniti.

Cartografiere hoteluri

Hotelurile pot fi cartografiate in functie de mai multi furnizori cu ajutorul bazei de date a furnizorilor sau se poate crea o cartografiere personalizata cu ajutorul algoritimilor predefiniti.

Motor de cautare

Criteriu de cautare pentru destinatie (camp care se completeaza automat pentru orase si tari), numar de camere, aranjarea camerelor (in functie de numarul copiilor si al adultilor), check in, numarul de nopti.

Filtrare rezultate

Rezultatele se filtreaza in functie de harta, localizarea din cadrul orasului, numarul de stele al hotelului, tipul si facilitatile hotelului, facilitatile camerei, tipuri de mese, buget.

Pachet dinamic

Presupune cautarea simultana a hotelului si a zborului. Lista va include pachete cu cele mai bune zboruri si hoteluri. Zborul poate fi schimbat din fereastra cu detaliile hotelului.

Evaluari si recenzii

Se poate crea propriul sistem de evaluari si recenzii sau se poate integra un alt sistem mai cunoscut, cum ar fi cel de la Trip Advisor.

Politici de anulare

Pentru un proces de vanzare adecvat, actualizarile sistemului isi fac simtita prezenta, prezentandu-se politicile de anulare din partea furnizorilor de sistem de hoteluri chiar inainte de a finaliza rezervarea.

Plata cu cardul

Atat pentru canalele B2C, cat si pentru cele B2B, sistemul poate integra procesatori de plata locali sau globali. Impreuna cu integrarea de back office si cu optiunea de facturare automata, toate documentele emise se pot plati online.

Rezervari B2B

Rezervarile efectuate prin canalul B2B pot fi finalizate cu o plata cu cardul sau se pot face fara plata intr-o limita de credit fixata pentru reseller.

Tarife B2B

Pe canalul B2B, in functie de clasificarea reseller-ului, sistemul permite setarea a diferite tarife.

Autofacturare

Atunci cand sunt integrate cu back office, functionalitatea de autofacturare va emite automat factura atunci cand o rezervare este facuta online. Daca rezervarea este si platita tot online, va fi emis si voucherul.

Emitere voucher

In functie de furnizor, voucherul poate fi emis automat sau manual in sistem sau poate fi important din sistemul furnizorului sau prin email.