Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

Transferuri

Vanzari directe

Vanzarea directa a transferurilor adauga un motor de cautare separat cu liste de rezultate su rezervari online. Rezervarea transferurilor este tratata ca orice alta rezervare facuta in sistem.

Up-sell

Cand este facuta o rezervare pentru zbor sau hotel, functionalitatea up-sell adauga o oferta aditionala pentru transferurile disponibile. Aceasta functionalitate maximizeaza vanzarile online.

Pachete dinamice

Integrarea transferurilor in pachete dinamice permite ca la rularea unei cautari in sistem, acesta sa arate pachete pentru zbor + hotel + transfer la un singur pret.

Cartografiere

Pentru a face vanzari up-sell si de pachete dinamice, locatiile transferurilor sunt marcate pe harta cu hoteluri de la furnizori si aeroporturi.

Furnizori multipli

Caracteristicile transferurilor intregreaza furnizori de servicii de transport atat globali, cat si locali.

Back Office

Transferurile pot fi introduse cu Back Office pentru gestionarea rezervarilor, facturare si autofacturare, incasari si plati, deconturi pentru furnizori si raportare.

Autofacturare

Cand este integrata in Back Office, optiunea de autofacturare va emite in mod automat factura atunci cand o noua rezervare este facuta online.