Cloud software pentru agentii de turism si tour operatori

B2C

Website complet

Un intreg nou web site poate fi dezvoltat pe baza functionalitatilor ale Online IBE impreuna cu alte pagini statice necesare pentru un web site finalizat.

Integrare IBE

In cazul in care site-ul web este deja creat, Online IBE poate fi integrat cu ajutorul API-ului folosit de catre sistem. Integrarea poate fi facuta de catre echipa noastra sau de catre orice alt programator.

Plata cu cardul

Sistemul poate integra procesatori de plata locali sau globail. Impreuna cu integrarea back office-ului si cu autofacturarea, toate documentele sunt emise atunci cand sunt si platite online.

Conturile calatorilor

Calatorii se pot inregistra pentru a avea propriile conturi in sistem, permitandu-le sa-si gestioneze rezervarile, platie si sa vada istoricul rezervarilor.

Design

Design-ul creat de catre noi se poate mula intru totul nevoilor agentiei in ceea ce priveste noul web site sau poate fi adaptat unui design existent.

Fisier

In scopuri de SEO, sistemul ofera un fisier care sa retina cautarile si rezultatele cache.

SEO & SEM

Sistemul include o varietate de cautari optimizate. Aceste functionalitati avansate permit SEO & SEM sa optimizeze web site-ul pentru motoarele de cautare.

Landing pages

In afara de home page-ul website-ului, sistemul permite crearea altor pagini ce pot fi optimizate pentru motoarele de cautare.